fbpx

Skift harddisk på mac

Vi kan udskifte en beskadiget Mac harddisk (HD) eller opgradere til en ny mac harddisk.

Vi kan opgradere din Mac til en hurtigere harddisk, en mac SSD harddisk.

Læs mere om mac harddisk udskiftning nedenfor

Kontakt os:

Mac harddisk fuld

Hvad gør man, når en harddisk er fuld?

Sikkerhedskopier dine data og opgrader mac harddisken til en større. Hvis du ønsker en hurtigere mac harddisk, men stadig har en stor mængde lagerplads, vil vi anbefale en fusion harddisk til din mac (kombination af almindelig- og SSD harddisk)

Backup af data på mac
speakers, mac speaker, noise, mac noises

Mac harddisk larmer

Hvorfor larmer min macs harddisk?

Der er mange grunde til, at en harddisk laver lyde, det afhænger af, hvad der er galt med harddisken der gør den støjer. Vi vil inspicere din macs harddisk og finde problemet. Hvis Mac er blevet tabt, er det muligt, at de bevægelige dele i harddisken kunne af blevet stødt under tabet af computeren.

speakers, mac speaker, noise, mac noises

Min mac er langsom

Hvordan gør du din mac hurtig igen?

Pladsen på din macs harddisk kan optimeres og rydes op i så din mac kommer til at preformere bedre. Oprydning på din mac gør den således hurtig igen. Giver dette ikke gode nok resultater kan vi skifte din harddisk i din mac.

Hastighedsoptimere langsom mac
encrypt mac, mac security, mac data, encryption

Gør mac mere sikker

Hvordan kan jeg kryptere eller sikre mine Mac data på harddisken?

Vi kan hjælpe dig med at sikre dine data, så dine data på din macs harddisk kun er tilgængelige for dig selv. Det er vigtigt at øge sikkerheden på mac. Kryptering af din Mac vil stoppe eventuelle hackere fra at forsøge at få adgang til dine data, så du føler dig mere tryg ved at have data på harddisken aflåst fra andre.

encrypt mac, mac security, mac data, encryption

Lad os skifte din macs harddisk, kontakt os:

Emil Verdoes

Emil Verdoes

Ejer af Melping Support

Jeg garanterer at du hos Melping Support altid får den mest kompetente it hjælp til at få skiftet harddisken i din mac. Vi sørger for at udskifte din macs harddisk hurtigt og effektivt og har samtidig fokus på høj kundetilfredshed og stræber efter at yde dig branchens bedste service i et sprog der er til at forstå.
Melping giver god service ved kontakt

Kompetencer indenfor skift af harddisk i mac

Vi har mange års erfaring med at yde support på mac computere og har store kompetencer indenfor netop skift af harddiske på macbooks og imacs. Når der opstår problemer med din macs harddisk kan vi hurtigt rykke ud og udskifte din harddisk samt eventuelt redde data på din gamle harddisk.
Melping giver god service ved kontakt

Super hurtig mac SSD harddisk

SSD harddiske er den nye type harddisk til din mac som gør din mac så hurtig som ny.
Generelt set er disse harddiske meget dyrere pr. gigabyte end en almindelig harddisk. Til gengæld får du med en ssd harddisk i din mac, en computer der er super hurtig igen, starter hurtigt og i det hele taget virker som en helt ny mac.

solid state drive, ssd mac, mac drive

Almindelig Mac Harddisk (HDD)

Skifter vi din harddisk in din mac til en almindelig harddisk, får du en udemærket harddisk med utroligt harddisk for pengene med langt større lagerkapacitet end en SSD harddisk, til gengæld er denne type harddisk meget langsommere og holder ikke så godt ved tab af din mac, som en SSD harddisk.

solid state drive, ssd mac, mac drive
hard drive, repair, mac hard drive