fbpx

Langsom mac? Gør din mac hurtig igen

Oplever du at din Macbook eller iMac pludselig er blevet meget langsom?
Vi står klar til at hjælpe med at gøre din macbook hurtig som ny. 

Kontakt os og hør nærmere. Vi snakkes ved snarest,

Emil Verdoes
Indehaver af Melping Support

Gør din mac hurtig igen

Hvis din macbook er blevet langsom og sløv, kan vi hurtigt hjælpe dig med at gøre den hurtig som ny.

Hastighedsoptimer din mac – sådan gør du

Vi kender alle problemstillingen. Den ellers hurtige MacBook Pro eller Air er pludselig ikke hvad den har været. Den er blevet langsom, slukker måske pludselig eller fryser dine programmer. Der findes mange gode måder at hastighedsoptimere din Macbook eller iMac på. Generelt er der to tilgange til at gøre din langsomme mac hurtig igen. Enten kan du gøre din mac hurtigere gennem software mæssige tiltag eller ved opgraderingen af hardwaren.
Software der kan gøre din mac hurtig igen, er værktøjer som Clean my Mac fra MacPaw. De hjælper dig med den daglige oprydning og hurtige hastighedsoptimering af din mac. Dog er programmer som denne ikke altid nok og ofte en mere midlertidig løsning. Hos Melping Support har vi en lang række andre software tiltag vi foretager for at få din mac computer til at køre som ny. 

Hvad kan jeg selv gøre for at gøre min mac hurtig igen?

Har du mod på selv at hastighedsoptimere din mac computer, og selv arbejde med at gøre din langsomme mac hurtig igen, så har vi skrevet en guide Langsom mac? – 20 tips til at gøre din mac hurtig. I denne guide har vi samlet 20 ‘gør det selv’ tips, for hvordan du selv, hvis du besider teknisk snilde kan få din mac til at køre helt som en ny mac. Er du i tvivl om implementeringen af trinene i guiden, hjælper vi hos Melping Support gerne med at få liv i din gamle mac igen. Giv os gerne et kald, så kan vi snakke nærmere om dine muligheder for hastighedsoptimering af din ældre mac. 

Langsom Mac (LP) 1

Hastighedsoptimering til din macbook er noget du ofte bør gøre. Lad os hjælpe dig.

Langsom mac? Kan den langsomme og sløve mac redes?

Der kan være mange årsager til din macbook eller iMac er blevet langsom. Det kan både være software relateret at der ligger en masse processer og blokerer på din harddisk der gør din macbook kører ustabilt og langsomt. Dette kan vi dog sagtens fikse hos Melping Support. Vi starter naturligvis med at lave en undersøgelse af hvad der gør at din mac kører så langsomt som den gør, og lægger dernæst en handlingsplan ud for hvad vi kan gøre for at få din før langsomme mac til at køre som den gjorde før i tiden.

Min mac fryser? Hvis din mac fryser og ikke svarer har vi løsningen

Ser du hele tiden badebolden på din mac, fryser programmer og svarer programmer ofte ikke på din macbook eller iMac? Så er det tegn på at din mac trænger til en hastighedsoptimering så vi kan gøre din MacBook hurtig igen. Vi starter naturligvis med at konkretisere og stille en diagnose over hvad der gør din mac langsom, så vi kan optimere den og sørge for at den ikke længere kører langsomt, men derimod kører som en ny mac. Indimellem kan dette også kræve at vi f.eks. får installeret en ny harddisk eller mere ram i din mac computer for virkelig at øge hastigheden. Dette afhænger dog af hvor gammel og hvor langsom din mac er. Tag kontakt til os hos Melping Support i dag. Så giver vi dig et gratis tilbud på hvordan vi kan gøre din sløve og langsomme mac hurtig igen.

Langsom Mac (LP) 2

Livet er for kort til en langsom mac.
Lad os hjælpe dig gøre din mac hurtig igen.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

emil@melping.com

42 62 10 10