fbpx

Datagendannelse af mac? Når du har tømt  papirkurven

Har du ved en fejl tømt papirkurven på mac og mistet dine vigtige dokumenter?
Vi kan hjælpe med at gendanne dine data på mac, så du får dine vigtige dokumenter, feriebilleder og meget andet tilbage.

Kontakt os og hør mere om datagenskabelse på mac.
Vi tales ved,

Emil Verdoes
Indehaver af Melping Support

Harddisk recovery på Mac

Har du mistet dine data på din mac computer?.
Selv hvis du har tømt papirkurven er der god mulighed for at vi kan genskabe dem

Gendan data på mac selvom du har tømt papirkurven.

Står du i den uheldige situation at du har tømt papirkurven på din mac og derfor er bange for at du ikke kan gendanne dine tabte filer fra din macbook eller iMac? Ingen grund til panik. Vi kan i mange tilfælde genskabe dine slettede filer, selvom du har tømt papirkurven på din mac.
Denne data recovery proces er avanceret, så det er vigtigt du ikke selv begiver dig ud i at prøve at genskabe dine slettede filer med mindre du har 100% styr på hvad du laver og har prøvet at lave et harddisk recovery på mac før. Har du ikke prøvet at gendanne slettede filer på en mac computer før, risikerer du at ødelægge muligheden for at genskabe dine slettede filer. Dette gør du da enhver aktivitet på computeren overskrider de slettede filer. Prøv derfor ikke selv at genskabe dem med mindre du ved hvad du laver. Datagenskabelse på mac er en kompliceret proces, og vi skulle nødig risikere at du pludselig har mistet muligheden for at genskabe dine slettede filer.

Vil jeres data recovery på Mac, genskabe alle mine filer?

I mange tilfælde lykkedes det os at genskabe langt størstedelen af dine slettede filer på mac. Dog kan det være svært at sige på forhånd hvor stor en procentdel af din macs slettede filer som vi er i stand til at genskabe. Generelt, jo kortere tid siden du slettede filen jo bedre og jo højere sandsynlighed for at vi ved hjælp af data recovery på din mac, er i stand til at genskabe de mistede filer. Har du derimod slettet filen for lang tid siden og er først flere måneder senere blevet opmærksom på at denne slettede fil er væk, kan det være svært for os at genskabe denne fil på din mac. Det er fordi jo længere der går mellem en fil slettes og til du kontakter os, når du at overskride den slettede fil, med din daglige brug af computeren. Så husk har du mistet billeder, dokumenter eller andre filer på din mac, så luk computeren, og tag den ind til os hos Melping Support og få lavet en mac data recovery med det samme.

Gendan slettede filer mac 1

Fortvivl ej hvis du har mistet filerne på din mac. Vi kan genskabe dem med data recovery til mac.

Dataredningen på mac, reder alle dine filer og enheder

Det er ikke kun dokumenter og billeder vi kan udføre dataredning på. Vi kan rede alle slags filer så som musik, pdf filer, projektfiler, photoshop dokumenter m.m. Uanset hvilken type fil du har mistet på din mac, sørger vi for at rede dem alle. Vi er også behjælpelige med redning af dine filer på andre enheder end mac computere. F.eks. kan vi også hjælpe med dataredning hvis billederne er blevet slettet fra dit hukommelseskort til dit kamera. Ligeledes kan vi hos Melping Support også gendanne dine slettede filer fra f.eks. eksterne harddiske, netværksdrev, cloud services som dropbox, onedrive, iCloud m.m. Ligeledes kan vi selvfølgelig også hjælpe med windows computere, android telefoner eller gendannelse af slettede filer fra andre iOS enheder så som iPhone og iPad.

Genden slettede billeder på iPhone?

Selv på iPhone og iPad kan vi hjælpe med at gendanne de slettede billeder. Har du således slettet billeder eller filer ved en fejl på din iPhone kan vi hjælpe med at gendanne disse filer fra din iPhone igen. Hos Melping Support kan vi hjælpe dig med at finde de slettede billeder på din iPhone igen. Datagendannelsen på iPhone og iPad sørger for at du får dine værdifulde filer eller billeder retur. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan finde og gendanne dine slettede filer på din iOS enhed hurtigst muligt. Når dine billeder eller filer er blevet slettet fra din iPhone, er det meget vigtigt du ikke foretager dig yderligere på din telefon. Da jo mere du bruger telefonen, risikerer du med din aktivitet at overskride de slettede filer fra din iPhone. Derfor jo før du tager fat i os jo bedre, så vi kan sikre at du får så mange af dine slettede billeder på din iPhone tilbage som muligt.

Gendan slettede filer mac 2

Vi kan også hjælpe med gendannelse af slettede billeder, dokumenter og andre filer på iPhone og iPad.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

emil@melping.com

42 62 10 10