fbpx

Fjernsupport mac? IT-Hjælp via. Fjernskrivebord

Har du brug for hjælp på afstand via fjernskrivebord til mac? Måske passer det dig bedst at vi via Fjernsupport til Mac logger på din computer på arbejdspladsen, eller måske vil du spare køreturen for at få hjælp til din mac computer?  

Grundene til fjernsupport af din mac computer er mange, kontakt os og hør nærmere om mulighederne for fjernkontrol af din mac.

Emil Verdoes
Indehaver af Melping Support

fjernsupport til mac er en smart løsning til dine IT problemer

Læs mere om hvorfor Fjernsupport er en rigtig smart og hurtig løsning til at modtage IT-Hjælp på afstand via- Fjernskrivebord til Mac. Der er nemlig mange grunde til at vælge IT Fjernsupport til Mac fremfor at møde op med din mac fysisk hos os. Vi rådgiver også ofte til en kombineret løsning afhængig af dit problem. 

OBS. Download af Fjernskrivebords program til mac åbner i nyt vindue

Mac fjernsupport? Hvorfor ikke bare møde op med computeren?

Selv hvis vi er næsten naboer her i Aarhus hvor Melping Support holder til, kan IT-Hjælp via fjernskrivebord til mac være at foretrække. Det kan det fordi der ofte er opgaver hvor din mac computer skal “stå og passe sig selv”. F.eks. fjerne virus med en 2 timers scanning. Eller måske stå i 1,5 time og geninstallere styresystemet. Det der derfor gør fjernsupport til mac smart er at vi hos Melping Support kan gå til og fra din mac computer når vi betjener den via fjernskrivebord. Dermed kan vi arbejde på mange kunder på en og samme tid og dermed optimere den tid vi bruger på at arbejde på din mac computer, fordi vi gør det via. fjernskrivebord. Havde vi i stedet taget ud til dig, kunne vi sidde og drikke kaffe i 1,5 time mens vi venter på computeren bliver færdig med en konkret proces, det er både dyrt og dumt. Her hjælper fjernsupport med at give os adgang via TeamViewer til at gå til og fra computeren. Dermed skal du ikke køre frem og tilbage mange gange for at hente og bringe din mac, men kan blot læne dig tilbage og lade os klare fjernsupport arbejdet på din mac.

Fjernsupport på mac er godt hvis du bor langt væk

Du bor måske langt fra Aarhus C hvor Melping Support holder til og finder det nemmere og mere tidsbesparende at vi logger på via fjernskrivebord til mac og hjælper dig med dine IT-udfordringer. Det forstår vi godt, Fjernsupport bliver også mere og mere populær, og i og med at vi i dag stort set alle har en rigtig hurtig internetforbindelse er det ikke længere en sløv og langsom oplevelse at køre fjernsupport på mac, som det før i tiden til tider var.
Fjernsupport på mac gør også at vi hos Melping Support har mange kunder rundt i hele landet, der er rigtig tilfreds med friheden i at få deres mac betjent via fjernskrivebord.

Fjernsupport mac 1

Vi anvender Teamviewers Quicksupport løsning til din mac fjernsupport, så du kommer ekstra hurtigt igang.

Ikke alle opgaver kan løses via. fjernskrivebord til mac

Selvom vi via fjernsupport til mac kan løse et bredt udsnit af opgaver gennem fjernskrivebord til mac, så er der selvfølgelig også mac opgaver der naturligt kræver en fysisk tilstedeværelse for at løse. Her er der selvfølgelig primært tale om hardware opgaver så som skift af harddisk i din mac computer, opgradering af ram m.m. Her er vi selvfølgelig nødt til at montere og reparere din computer ved at du indleverer den fysisk hos os på vores adresse i Aarhus.
Udover de hardware relaterede opgaver, vil vi hos Melping Support vove at påstå at vi kan løse resten af dine opgaver over fjernsupport til mac. Men kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig via- fjernskrivebord på din mac, vi giver altid et gratis og hurtigt tilbud på hjælp til dine problemer.

Kombination af fjernsupport til mac og fysisk IT-Hjælp er ofte den gyldne middel vej

Med vores kunder anvender vi ofte en kombinationsløsning, som f.eks. starter med at vi hos Melping Support, ser computeren an via. fjernsupport til mac først gennem TeamViewer, ser hvad udfordringerne er og kommer med et tilbud, hvor efter vi så kan vurdere om det er noget der kan løses online via. en fjernskrivebordsløsning af din mac computer, eller om det faktisk kræver en fysisk indlevering. Ofte ser vi også at vi laver nogle opgaver via fjernskrivebord først. F.eks. hjælper kunden med med at tage backup af deres filer på egne harddiske via fjernsupport på mac, inden vi kommer ud til dem på adressen og hjælper dem med at løse resten af mac problemerne i øjenhøjde med kunderne.

Fjernsupport mac 2

Gennem fjernskrivebord på mac kan vi styre mange computere på en gang, og effektivere vore IT-Hjælp gennem fjernsupport på mac.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

emil@melping.com

42 62 10 10