Firma Support til Apple og Mac

Skædersyet firma support løsning til jeres virksomhed

Få ekstern it support afdeling, eksperter i mac og apple

Hurtig og kompetent firma support

Hør mere:

Hvorfor tegne firma support løsning?

Vi garanterer hurtig hjælp, alle ugens dage

Hos Melping Support ved vi at når i har behov for IT hjælp i jeres firma, er hurtig reaktionstid og løsning af IT problemer essientielt. Derfor sidder vi klar til at hjælpe jer med firma support til jeres mac og apple enheder alle ugens dage, også om aftenen hvis I skulle have behov for det. Det vigtige for os er at være tilgængelige når hjælpen trænger sig på.

Vi sikrer jeres virksomhed og data mod hackere

Mange danske virksomheder er ikke beskyttet tiltrækkeligt imod hacker- og virusangreb på mac. Derfor sættes virksomhedens filer, servere, fortrolige dokumenter m.m. i fare.
1 ud af 5 virksomheder rammes af ransomware, der låser og kryperer alle jeres filer. Hos Melping Support hjælper vi med at beskytte jeres macs og it udstyr.

Vi kommunikerer med jer uden nørdet it sprog

For os er det vigtigt at sætte jer ind i IT løsningen vi tilbyder jeres firma. Kommunikationen med jer er derfor vigtig for os, så vi skaber en IT strategi og infrastrukter der er nem og brugervenlig for jer at administrere. Derfor får du en firma support partner, der både besider høj ekspertise og erfaring samt at kunne præsentere og forklare vores IT løsning.

Kontakt os og hør mere om firma support

Hør mere om vores firma support til mac og apple produkter, kontakt os via. formularen nedenfor.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C