fbpx

Backup af Mac. Er din Mac backup korrekt?

Mange tager kun backup på ekstern harddisk og sætter deres data i fare ved ikke at have cloud backup.

Mange tror at deres mac backup er korrekt og sikker, men risikerer at miste alle filer ved f.eks. virusangreb.

Kontakt og få et gratis tilbud på mac backup

Få et backup tjek af mac:

Derfor er din mac backup usikker

Din mac backup harddisk brænder ud, eller går i stykker

Mange eksterne harddiske til mac begynder at fejle og blive ulæselige efter 3-4 år og vi oplever mange kunder der mister deres macs data pga. dette. Vi oplever også mange eksterne harddiske der går i stykker pga. slag ved f.eks. at blive skuppet ned fra bordet. Overlad ikke dine vigtige filer til dette.

Din harddisk bliver stjålet, lynnedslag osv.

Opbevarer du din eksterne harddisk med backup sammen med din mac, så risikerer du tyve stjæler begge dele ved indbrud. Eller kommer der lynnedslag risikerer du både mac og din backup harddisk kortsluttes. Vi kan vise dig en bedre mac backup løsning der sikrer dig og dine filer.

Fare: Du har kun backup af mac i skyen og ikke andre steder

Mange anvender allerede Cloud Backup på mac og sætter deres lid til gemme alle deres filer der. Problemet er Clouden er online og kan tilgåes af alle via. internettet, så bliver du hacket, risikerer du at miste alle filer hvis du ikke har backup af din macs harddisk andets steds.

Tag backup af mac computer

Cloud backup på mac. iCloud, Dropbox eller Onedrive?

Mange vælger i dag at lave backup på mac via. online cloud tjenester som eksempelvis iCloud fra Apple selv eller mac backup gennem udbydere som Dropbox eller Onedrive. Der er mange gode årsager til at tage backup af din mac gennem Apples eget økosystem iCloud. Især hvis du har alt indenfor Apples miljø og både har en Mac en iPhone og måske også en iPad. I denne situation giver det rigtig god mening at skabe et mac backup miljø gennem iCloud, det det er integreret med alle Apples produkter, styresystem og økosystem generelt set. Dog er det ikke altid så simpelt bare at gå med iCloud til backup af mac computere. Vi møder nemlig mange kunder der har et setup der både består af mac computere og windows eller måske har du en Mac computer, men kan bedre lide Android telefoner. I disse tilfælde er iCloud ikke altid den optimale løsning til backup af mac computere. Der er mange faktorer der spiller ind i at vælge den rigtige cloud backup udbyder til din mac computer. Fortvivl dog ej vi hjælper hos Melping Support ofte med netop dette. Sørger for at du får backup i skyen der er korrekt beskyttet mod hackere samt en backup løsning til din mac eller pc der lever op til alle dine behov. Kontakt os i dag og hør om hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre dine dyrebare, dokumenter, billeder og videoer i en effektiv backup løsning.

Backup Mac 1

Backup i skyen på din mac ved hjælp af Cloud backup er en utrolig effektiv og sikker måde at lave backup på. Der er dog en del faldgrupper ved denne backup løsning til mac som du skal være opmærksom på.

Bør du have backup af mac på ekstern harddisk?

Mange vælger at bruge en ekstern harddisk til backup af mac computere i hjemmet. Det kan der ofte være flere fordele og ulemper ved. Denne backup løsning er nok den billigste på markedet, og du sikrer dermed at du for en lav engangsydelse kan have en billig backup af mac computere i din hustand liggende. En anden fordel er nemlig at backups af mac på ekstern harddisk er at du nemt kan tage backup af hele familiens MacBooks eller pc’er uden at der kommer en merpris for dette, som det ofte er tilfældet med cloud backup løsninger som eksempelvis iCloud. Du skal dog også være opmærksom på de mange ulemper der eksisterer ved backup af mac på ekstern harddisk, som eksempelvis at harddisken nemt kan gå i stykker.

Fordelene ved en netværksharddisk til backup af mac

En bekvemt løsning til at tage backup af din macbook eller iMac er en netværksharddisk, der tilsluttet dit WIFI netværk giver dig og din familie og eller din mindre virksomhed en nem og hurtig adgang til alle jeres filer på en fælles harddisk. Fordelen ved denne løsning er blandt andet at du kan sætte din mac til at tage automatisk backup gennem Time Machine og ikke skal bøvle med en almindelig kablet backup som det er tilfældet med en normal ekstern harddisk backup. Vil du høre mere om hvilken mac backupløsning der er den bedste for dig, så kontakt os hos Melping Support og få et tilbud skræddersyet til dine behov og få den nødvendige hjælp til opsætningen.

Backup Mac 2

Backup af mac på en ekstern harddisk er ofte den billigste løsning til at tage backup af din mac computer på. Det behøver dog ikke være en ekstern harddisk som denne. En netværksharddisk til backup af din mac kan også være at foretrække.

Faldgrupper ved backup på mac

Læs her anbefalinger ved backupløsning til mac her og samt advarsler ved at foretage backup.

Backup Mac 3

HUSK: Anvend mere end 1 backup metode af din Mac

Kun at gemme backup af din mac et sted, enten i skyen eller på en harddisk, er som at placere alle æggende i en kurv eller investere alle dine pengene i en aktie. Det kan gå godt, men sandsynligheden for det går galt er store.
Vi hjælper dig derfor hos Melping Support med at gå over din mac backupløsning og finder den bedste løsning at tage backup af din mac på.
Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på backuptjek af din mac.

Backup Mac 4

Ingen tjek af backup løsning til mac

Er du sikker på at din backup af din mac er komplet og faktisk virker når du står og skal bruge den fordi din mac er brændt sammen?
Det er uerstattelige dokumenter og årevis af billeder du sætter på spil ved ikke at få tjekket backupløsningen af din mac igennem af en professionel mac supporter. Tør du gamble med alle dine filer på din mac, hvis ikke så kontakt os hos Melping Support til et gratis tilbud på et mac backup tjek. Sikkerhedstjekket vi udfører gennemgår din eksisterende backupløsning og vi viser dig så muligheden for at forbedre denne for at sikre mac filerne bedre.

Backup Mac 5

Pas på: Er din mac backup beskyttet mod hackere?

Virusen på mac, randomware, gør at alle dine filer på din mac, tilkoblede eksterne harddiske, cloud backups osv. krypteres og gøres til en masse ulæselige filer. Det betyder at alle dine dyrebare dokumenter og billeder på din mac låses og hackerne kræver så en stor løsesum på typisk 10.000 kr. for at låse dine mac filer op igen. For at undgå dette kontakt os i dag til et gratis tilbud på backup tjek af din macbook og få tjekket om du er beskyttet mod ransomware og andre hackerindgreb i din backup af mac computeren.

Kontakt os og hør mere om backup på mac

Tag kontakt i dag og få mere information om hvordan din backup på mac kan gøres mere sikker, så du er beskyttet mod datatab.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

emil@melping.com

42 62 10 10