fbpx

Gratis backup tjek på mac

Mange tager kun backup på ekstern harddisk og sætter deres data i fare ved ikke at have cloud backup.

Mange tror at deres mac backup er korrekt og sikker, men risikerer at miste alle filer ved f.eks. virusangreb.

Kontakt og få et gratis mac backup tjek + gratis cloud løsning til mac. (Normalpris 650 kr.)

Få gratis backup tjek:

Derfor er din mac backup usikker

Din backup harddisk brænder ud, eller går i stykker

Mange eksterne harddiske til mac begynder at fejle og blive ulæselige efter 3-4 år og vi oplever mange kunder der mister deres macs data pga. dette. Vi oplever også mange eksterne harddiske der går i stykker pga. slag ved f.eks. at blive skuppet ned fra bordet. Overlad ikke dine vigtige filer til dette.

Din harddisk bliver stjålet, lynnedslag osv.

Opbevarer du din eksterne harddisk med backup sammen med din mac, så risikerer du tyve stjæler begge dele ved indbrud. Eller kommer der lynnedslag risikerer du både mac og din backup harddisk kortsluttes. Vi kan vise dig en bedre mac backup løsning der sikrer dig og dine filer.

Fare: Du har kun backup i skyen og ikke andre steder

Mange anvender allerede Cloud Backup på mac og sætter deres lid til gemme alle deres filer der. Problemet er Clouden er online og kan tilgåes af alle via. internettet, så bliver du hacket, risikerer du at miste alle filer hvis du ikke har backup af din macs harddisk andets steds.

Faldgrupper ved backup på mac

Læs her anbefalinger ved backupløsning til mac her og samt advarsler ved at foretage backup.

Backup Mac 1

HUSK: Anvend mere end 1 backup metode

Kun at gemme backup af din mac et sted, enten i skyen eller på en harddisk, er som at placere alle æggende i en kurv eller investere alle dine pengene i en aktie. Det kan gå godt, men sandsynligheden for det går galt er store.
Vi hjælper dig derfor hos Melping Support med at gå over din mac backupløsning og finder den bedste løsning at tage backup af din mac på.
Kontakt os i dag og få et gratis backuptjek af din mac. Normalpris 650 kr.

Backup Mac 2

Ingen tjek af backup løsning

Er du sikker på at din backup af din mac er komplet og faktisk virker når du står og skal bruge den fordi din mac er brændt sammen?
Det er uerstattelige dokumenter og årevis af billeder du sætter på spil ved ikke at få tjekket backupløsningen af din mac igennem af en professionel mac supporter. Tør du gamble med alle dine filer på din mac, hvis ikke så kontakt os hos Melping Support til et gratis mac backup tjek. Normalpris 650 kr. Sikkerhedstjekket vi udfører gennemgår din eksisterende backupløsning og vi viser dig så muligheden for at forbedre denne for at sikre mac filerne bedre.

Backup Mac 3

Pas på: Er din mac backup beskyttet mod hackere?

Virusen på mac, randomware, gør at alle dine filer på din mac, tilkoblede eksterne harddiske, cloud backups osv. krypteres og gøres til en masse ulæselige filer. Det betyder at alle dine dyrebare dokumenter og billeder på din mac låses og hackerne kræver så en stor løsesum på typisk 10.000 kr. for at låse dine mac filer op igen. For at undgå dette kontakt os i dag til et gratis backup tjek (normalpris: 650 kr.) og få tjekket om du er beskyttet mod ransomware og andre hackerindgreb i din backup af mac.

Kontakt os og hør mere om backup på mac

Tag kontakt i dag og få mere information om hvordan din backup på mac kan gøres mere sikker, så du er beskyttet mod datatab.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

10% på første mac hjælp & mac tilbehør

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% rabat på første ordre samt et nyhedsbrev med gode tips og tricks til Apple og Mac.

Du har nu tilmeldt dig succesfuldt!