fbpx

Mac Antivirus – Få gratis sikkerhedstjek af mac

Kontakt og få et gratis sikkerhedstjek af din mac i dag! Normalpris (650 kr.)

Få gratis sikkerhedstjek:

3 ting du risikerer uden antivirus på mac

HACKERE FÅR DINE ADGANGSKODER

Uden antivirus på mac er du utrolig sårbar overfor hackerangreb, der bl.a. kan stjæle alle dine koder og dermed få adgang til din e-mail, facebook, netbank m.m. Beskyt din mac, kontakt os for et gratis sikkerhedstjek, allerede i dag.

HACKERE OPSNAPPER DINE KREDITKORTOPLYSNINGER

Uden du ved det kan fremmede kigge med på din computer hvis du ikke beskytter din mac med antivirus. Uden antivirus på din mac kan de således aflure dine kreditkortoplysninger, og trække penge fra din bankkonto.

Hackere låser dine billeder og kræver penge for dem

Kendt som ransomware, hvor hackere får adgang til din mac og låser og krypterer alle dine billeder og dokumenter, så du ikke kan læse dem. Med antivirus på mac og god backup af mac er du beskyttet mod ransomware og have ro i sindet over at dine filer er i sikkerhed.

Bliv klogere på antivirus til mac

Få et gratis sikkerhedstjek af en mac antivirus ekspert

Er du i tvivl om din mac computer er sikker? Måske har du allerede et mac antivirus problem på din mac computer. Vi tilbyder et gratis antivirus tjek af din mac computer. På den måde finder du ud af om din mac er tilstrækkeligt beskyttet mod virus og malware. Såfremt uheldet allerede er ude og antivirus måske har slettet nogle af dine kan vi hos Melping Support hjælpe med at gendanne slettede filer på mac.

Et antivirusprogram er ikke altid nok. Vi lærer dig at undgå hackere.

Selvom du har installeret et godt antivirus program på din mac, og dermed regner med at din mac computer er beskyttet mod virus og hackere, er dette ikke altid tilfældet. Det kræver nemlig også en del viden ikke at blive udsat for eksempelvis phishing på din mac, hvor hackere opsnapper dine personlige informationer. Dette kan ofte være svært for et antivirus program til mac at opdage disse forsøg på at stjæle dine personlige oplysninger. Derfor sørger vi hos Melping Support for altid at tage en god samtale med dig om du skal gøre for at beskytte dig yderligere mod disse hackerangreb. Kontakt os og høre mere om hvordan du undgår at få virus på din mac og hvad vi kan hjælpe med for at beskytte din mac bedste muligt mod virus.

Antivirus Mac 1

IT-sikkerhed på din mac er et utroligt vigtigt emne. Alle dine kodeord, billeder og dokumenter kan ende hos skumle hackere. Vi sørger for det ikke sker.

Antivirus abonnementet til din mac

Tips til mac antivirus

Et par anbefalinger og faldgrupper ved installation af antivirus.

gratis antivirus mac anbefales ikke

Pas på: Gratis antivirus

Mange mac brugere installerer gratis antivirus på deres mac, i troen om at de er godt beskyttet. Ganske vist er gratis antivirus til mac bedre end ingen, men at sige man er godt beskyttet med gratis antivirus til mac er løgn.
Ofte inkluderer de gratis antivirus programmer kun en brøkdel af de sikkerhedsfunktionaliteterne som andre antivirusprogrammer tilbyder. Det betyder altså at du kun er 50% beskyttet, fordi de gratis programmer ofte heller ikke har en virusdatabase der er opdateret.

Professionel Antivirus Supporter anbefales til valg af antivirus løsning

Mangel på professionel hjælp

Mange opsætter og installerer deres egen antivirus på mac uden at søge professionel konsultation angående valg af antivirus og sikkerheds løsning.
Ofte er det ikke nok at installere antivirus på sin mac, der er væsenligt flere sikkerhedsforanstaltninger der skal på plads for at sikre at at din mac er beskyttet mod hakerangreb. Hvis du selv sætter denne sikkerhedsløsning risikerer du ikke at være beskyttet, selvom du måske skuklle tro det.
Lige nu tilbyder vi gratis sikkerhedstjek på mac, kontakt os i dag og hør nærmere.

Antivirus ikke nok til mac sikkerhedsløsning

Pas på: Antivirus er ikke nok

Fejlagtigt tror folk at så længe man har installeret antivirus på sin mac er man sikret og behøver ikke foretage sig yderligere. Intet kunne være mere forkert.
Antivirus til mac er kun en del af den samlede anbefalede sikkerhedspakke til mac. Når du får foretaget det gratis sikkerhedstjek af Melping Support, gennemgår vi nærmere mulighederne for de forskellige beskyttelser og sikkerhedsløsninger til mac, og ud fra dine individuelle behov kan vi nærmere anbetale hvilken løsning der passer til dine behov.

Statistik om virus på mac

Flere mac virus angreb

744% stigning i virusangreb på mac i 2016

En rapport fra McAfee viser at antallet af malware på mac i 2016 er steget 744%.
En af årsagerne her til er bl.a. at mange mac brugere ikke er tiltrækkeligt beskyttet mod virus på mac. Det gør mac brugere utroligt sårbare overfor virusangreb. Mac virus er mere udbredt end nogensinde, og derfor vigtigt du får opdateret din macs sikkerhed allerede i dag.

Myte - mac får ikke virus

Myte: Mac får ikke virus. Ikke længere rigtigt

Før i tiden annoncerede Apple selv med i deres reklamer at virus på mac var umuligt. Det passede også for 10-15 år siden.
Men i dag oplever vi ofte virusangreb på mac og kunder der ringer fordi de har fået virus på deres mac. En af årsagerne til virus på mac er ofte at mange ikke har beskyttet deres mac med antivirus, firewall og andre sikkerhedsløsninger.
Vi giver pt. et gratis sikkerhedstjek af mac, så kontakt os i dag og hør mere om virus på mac.

virus mac vs pc

Macs ikke mere virus sikker end Windows

Mac er ikke mere virussikker end Windows, men blot angrebet mindre end Windows. Dette skyldes at at Macs er mindre udgrebt globalt. De seneste år er Apples markedsandel steget enormt og derfor øget antallet af virus på mac.
Statistikken fra antivirus selskaber viser også antallet af virus angreb på mac stiger hvert eneste kvartal og gør dermed kun macs mindre og mindre sikre.

Kontakt os og hør mere om antivirus på mac

Få dit gratis sikkerhedstjek af din mac i dag. Kontakt os med det samme.

Melping på Sociale medier

Bülowsgade 64, 3th
8000 Aarhus C

emil@melping.com

42 62 10 10